Gift wrapping

Wil je jouw cadeaus een extra vleugje magie geven? Dat kan! Je kunt vanaf nu je bestelling in laten pakken in een By Linnn Jewelry sieradendoosje, hoe gaaf is dat?!🤩 Dat maakt het een stuk leuker om je bestelde sieraden cadeau te geven. 

Waarom kiezen voor gift wrapping?

Het inpakken van cadeaus is niet alleen een praktisch idee, maar het heeft ook een diepgaand emotioneel effect. Hier zijn een paar redenen waarom je gebruik zou moeten maken van onze gift wrapping optie: 

  1. Visuele aantrekkingskracht: mooi verpakte cadeautje zijn een lust voor het oog. Ze wekken nieuwsgierigheid op en creëren opwinding nog voordat het cadeau wordt geopend.

  2. Toont zorg en aandacht: een mooi ingepakt cadeau laat de ontvanger zien dat je de moeite hebt genomen om iets speciaals voor haar te doen. Het is een teken van zorg en aandacht voor detail.

  3. Verrassingselement: het uitpakken van een mooi verpakt cadeau voegt een element van verrassing en spanning toe aan het uitpakmoment. Het maakt een gewoon moment een onvergetelijk en speciaal moment.

Hoe werkt het?

Dat is hééél simpel: 

1. Je gaat naar de product pagina van het sieraad dat je wilt ontvangen in het sieradendoosje.
2. Je ziet dan Gift Wrapping?💝 staan onder de prijs, deze staat standaard op "nee", als je dit sieraad wilt laten inpakken in een sieradendoosje zet het dan op "ja".
3. Wil je jouw gehele bestelling of gedeeltelijke bestelling in één sieradendoosje ontvangen? Geen probleem! Geef dan in het opmerkingen veld (net voordat je jouw bestelling afrekent) aan welke sieraden er ingepakt mogen worden in het sieradendoosje. 

4. Wil je meerdere sieradendoosjes bestellen? Dat kan! Geef dan bij de sieraden die je in een sieradendoosje wilt ontvangen aan dat je gebruik wilt maken van gift wrapping.
5. De prijs per sieradendoosje is € 1,95.

Heb je nog vragen?

Stuur ons dan even een whatsapp berichtje, we proberen deze dan zo snel mogelijk te beantwoorden.