Ook voor de kleine sieradenlovers onder ons hebben we een mooie collectie sieraden in ons assortiment. Kindersieraden zijn het perfecte cadeau om de kleine en grote momenten in het leven te vieren. Of het nu gaat om een verjaardag, een bijzondere presentatie op school of een leuke glimlach op het snoetje te toveren. Onze kindersieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. 

Juiste maat kindersieraden

De afmeting van het artikel staat altijd beschreven in de artikelomschrijving. De meeste kinderarmbandjes van By Linnn Jewelry zijn verstelbaar in maat van 13-16 cm en kunnen hierdoor gedragen worden vanaf een leeftijd van 12 maanden tot en met een tiener-jong volwassene. 

Veiligheid kindersieraden

Wat staan sieraden toch enorm schattig bij kinderen! Maar hoe zit dat eigenlijk met de veiligheid van onze kindersieraden? Alle kindersieraden van By Linnn Jewelry zijn ook draagbaar voor de allerkleinsten! Dat maakt dat we extra zorgvuldig omgaan met het design van onze kindersieraden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de kraaltjes of bedeltjes loskomen van het sieraad na een middagje lekker spelen in de speeltuin. 

Materialen kindersieraden

Om dat te voorkomen gebruiken we alleen de allersterkste materialen! De kralensieraden worden geregen op supersterk RVS staaldraad wat met 7 kleine draadjes in elkaar gevlochten is, en vervolgens gecoat is met nylon om slijtage tegen te gaan. Ook de verlengkettingen, slotjes en bedeltjes zijn gemaakt van RVS. Sterk en kleurvast! 

Toezicht bij kindersieraden

Máár dat neemt niet weg dat je met kleintjes altijd uit moet kijken. Hoe bewust we ook omgaan met het zo veilig mogelijk maken van de kindersieraden; een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt voor alle sieraden bij kinderen onder de 3 jaar en dus ook voor de sieraden van By Linnn jewelry. Daarom moeten de kindersieraden van By Linnn Jewelry door kinderen tot 3 jaar áltijd onder toezicht van een volwassene gedragen worden.

Tips voor extra veiligheid bij kindersieraden

☆ Houdt je kind altijd in de gaten als het een sieraad draagt.
☆ Doe het sieraad af bij druk kinderspel, slapen en badderen.
☆ Controleer het sieraad regelmatig op gebreken.