Take care of your jewelry

 

Voor alle sieraden van By Linnn geldt: verzorg het met liefde zodat je er langer plezier van hebt!

 

De sieraden van By Linnn worden gemaakt van verschillende soorten materialen. Hieronder geven we je wat meer informatie over de gebruikte materialen en hoe je deze het beste kunt onderhouden:

Stainless steel
Alle sluitingen van onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel, dat geldt voor zowel de gouden als zilverkleurige sluitingen. Alle stainless steel sluitingen zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Het voordeel van stainless steel is dat het, bij zorgvuldig gebruik, langdurig zijn kleur behoud. Let extra goed op met chloor, want chloor tast de beschermlaag van het stainless steel aan. 

Miyuki rocailles /glaskralen
Miyuki rocailles zijn kleine glaskraaltjes van hoogwaardige kwaliteit. Ze kunnen tegen een stootje en transpiratie, maar om verkleuring te voorkomen raden wij het af om er mee te douchen en te zwemmen. De goud en zilverkleurige miyuki kraaltjes hebben een coating over de zilveren/gouden kleur heen zodat ze langer meegaan. Indien je toch gaat zwemmen en douchen met de kraaltjes kan het zijn dat de coating slijt en de kleur verdwijnt.

10 tips om jouw sieraden mooi te houden:
1. Douche en zwem niet met je sieraden. Zeepresten, chloor en zout kunnen achterblijven op en in je sieraden wat uiteindelijk voor verkleuring zorgt. 
2. Laat je sieraden niet in contact komen met zeep, parfum, make-up, bodylotion en haarspray.
3. Doe je sieraden af als je weet dat je zwaar werk gaat verrichten of begint aan een heftige workout. Zweet tast je sieraden aan en daarnaast is het zonde als je je sieraden verliest.
4. Doe je sieraden af als jegaat slapen. Je sieraden slijten sneller als je ze blijft dragen en er bestaat een kans dat ze kapot gaan tijdens het slapen.
5. Bewaar je sieraden op een donkere en droge plek, dan blijven ze langer mooi.
6. Sluit kettingen, armbanden en andere sieraden met een sluiting voordat je het opbergt. Dit verkleint de kans dat er een knoop in je sieraden ontstaat.
7. Doe je sieraden pas om als je helemaal aangekleed bent, dan voorkom je dat je ergens achter blijf hangen en het sieraad kapot maakt. 
8. Vemijd grote druk op je sieraden, doe ze met beleid om en af zodat je ze niet kapot trekt. 
9. Kijk uit met chemishe producten. Als je in aanraking komt met chemische producte, doe je sieraden dan af. Draag ze ook niet tijdens het schoonmaken.
10. Pas op met zonlicht of de zonnebank. Stel je sieraden niet bloot aan te fel zonlicht of de zonnebank, hierdoor kunnen je sieraden verkleuren.